Tractaments dermocosmètics amb ozó. Coneixes l’Ozonoteràpia?

L’Ozonoteràpia consisteix en  realitzar tractaments dermocosmètics  amb ozó . Concretament,afegim ozó al bany i purifiquem l’aigua del clor i d’altres metalls tòxics que afecten a la pell i el pèl de la teva mascota.

L’Ozó té moltes propietats beneficioses:

  • Acció Analgèsica (hidrata i relaxa la pell)
  • Acció Antiinflamatòria (actua disminuïnt el dolor en les articulacions)
  • Acció Germicida (actua contra virus, bactèries i fongs. Desinfecció profunda)
  • Acció Relaxant (antiestrés)
  • Acció Metabòlica (augmenta la circulació de la sang , fent que la barrera cel·lular de la pell es regeneri més ràpid. Antienvelliment)

 

BANYS D’OZÓ amb DERMOCOSMÈTICA APLICADA

La teva mascota pateix picors, pell irritada, al·lopècies, fongs, al·lèrgia ambiental,…

Podem ajudar-la a millorar la seva qualitat de vida amb tractaments dermocosmètics amb Ozó . Oferim packs de Banys d’Ozó adaptats a cada cas. Explica’ns el teu cas i aplicarem el tractament més adequat per la teva mascota. Spa

Bany amb Ozó i dermocosmètica PSH Ozone Soft

Resultats provats!  Els tractaments dermatològics sempre són lents i ,han de ser aplicats de manera constant ,però t’assegurem una millora visible en la pell i pèl en un plaç curt de temps.

Sempre expliquem que aquests tractaments són complementaris als tractaments farmacològics prescrits pel veterinari.

Per tant, quant parlem d’una mascota amb problemas dermatològics hem d’entendre que paral.lelament, hem de realitzar un PLA INTEGRAL per millorar la seva salut. Tot influeix…

  • Alimentació
  • Antiparasitaris interns i externs
  • Rutines de passeig –Vegetació – Estacions -Clima
  • Medicació específica
  • Banys amb ozó de manera regular i dermocosmètica aplicada

En conclusió, hem de tenir clar que si hi ha problemes de pell , com més neta i hidratada tingui la pell la nostra mascota, més l’ajudem a cuidar la seva barrera cutànea. Aquesta actuarà de manera més eficaz davant els microorganismes ambientals que l’afecten.

Què t’oferim al nostre centre de perruqueria canina?

Convé resaltar que en el nostre centre trobaràs un espai on CUIDEM al teu gos.  A part de la part estètica de la perruqueria, que som experts en totes les tècniques, per nosaltres és molt més important la SALUT de la pell i el pèl de la teva mascota. Oferim un servei en un espai tranquil,  on el teu gos es sentirà RELAXAT  i SEGUR.

Per tots aquests motius, sempre treballem amb marques de cosmètica canina d’alta gamma , sobretot en la gamma dermocosmètica. Per això, treballem i confiem plenament en la marca PSH pet skin healthcare.

Marca valenciana amb anys d’experiència en el món de la perruqueria canina. I amb un catàleg de productes naturals i altament respectuosos amb la pell i el pèl de les mascotes. http://www.pshcosmetics.com

Desplaça cap amunt
× Com et podem ajudar?